Stickcafé i Zinkgruvan 9 februari

Affisch.

Välkomna på stickcafé i Fridhemskyrkan, Zinkgruvans baptistförsamling, onsdagskvällen den 9 februari klockan 18! Studieförbundet Bilda är med och arrangerar och har bett mig att komma och berätta om Kärlek, nål och tråd och Värma varandra. Jag tar nog med mig lite material ur Värma en liten och Restvärme också. Och så blir det tid för både stickning och fika, gissar jag.

Eftersom jag aldrig har varit i Zinkgruvan förut läste jag på lite — med hjälp av Wikipedia. Man kan tänka sig att medlemmarna i Zinkgruvans syföreningar hör till de få i Sverige som har haft anledning att använda alla bokstäver från sina märkdukar. Zinkgruvan är enligt Wikipedia ett av bara två ortsnamn i Sverige som innehåller bostaven z — det andra är Bruzaholm.

En reaktion på ”Stickcafé i Zinkgruvan 9 februari”

Kommentarer inaktiverade.